Plant Box

Interior / Exterior

Какво представлява Plant Box?

Революция в цветарството - ново, модерно и практично! Мечтата на всеки цветар! Вече не е нужно да обикаляш и търсиш вскичко необходимо за цветята си поотделно, защото ние го събрахме вместо теб! С кутиите Plant Box предлагаме иновативен начин на цветавство вкъщи: подбрахме най-добрите материали за отглеждане на цветя в забравените пространства на нашите домове и ги съчетахме с НАШИТЕ БЕЗЦЕННИ ЗНАНИЯ! Можеш да поръчаш еднократно или чрез абонамент за 3 и 6 месеца сега.


interior plant

Избрахме всеки месец да ви представяме две тематични кутии за ИНТЕРИОРНИ РАСТЕНИЯ и за ЕКСТЕРИОРНИ РАСТЕНИЯ (балконски). Избери и поръчай спрямо темата, която ти харесва Plant Box- interior или Plant Box-exterior!

Всяка кутия Plant Box съдържа 7 важни елемента! Всички подбрани материали са съобразени с месечна тематика!


 • Цветя, семена или луковици, които са съобразени със сезона на отглеждане или период за засаждане;

 • Ръчен градински инструмент, който да е в помощ на цветаря;

 • Торове и почвоподобрители за обилен цъфтеж, гъста листна маса и здрава коренова система (органични и неорганични);

 • Препарат срещу вредители за поддържане на отлично здраве и растеж на растенията;

 • Предизвикателство „ Направи си сам”;

 • Таен продукт, който ще е във ваша полза да го притежавате и да се наслаждавате;

 • Подарък.

 • С ръководството за любители цветари- Plant box ви съпровожда през всички стъпки, които трябва да извършите през този месец. Предоставяме ви подробна информация за продуктите в кутията, правила за ползване и най-добрите съвети и трикове за отглеждането на вашите растенията!

 • Възползвайте се от нашата онлайн услуга ”Ръководство за любители цветари”! В нашите платформи на Interior Plant Design предоставяме интересна и полезна информация за вас под формата на видеа и статии. Надяваме се лесно и достъпно винаги да имате източник на знание в наше лице.

 • Отговаряме на всякакви въпроси относно цветята и можем да направим ОНЛАЙН ЕКСПЕРТНА ОЦЕНКА на вашите растенията, като закупите тази услуга.

 • Във всяка кутия ще намерите ваучер за отстъпка за нашата ОНЛАЙН ЕКСПЕРТНА ОЦЕНКА за вашите цветя.
  Подарете кутия Plant Box- перфектния подарък за любим човек, който ще помни дълго! Всяка подаръчна кутия ще има персонализирана картичка с послание по Ваш избор!

 • На кратко казано Plant Box е кутия пълна с: изненади, свежо настроение, удоволствие, релаксация, близост с природата, образователни занимания и споделени семейни мигове на работа в екип и забавление!

  Какво представлява
  Plant Box - Интериорна кутия


  В градските мегаполиси много хора живеят в жилища без двор и тераси, затова отглеждат само интерорна декоративна растителност. Ценителите на стайни растения знаят, че цветята подобряват микриклимата в помещението, насищат въздуха с кислород и мълчаливо ни даряват с цветове, красота и аромати. Ти имаш ли растения?

  Ние разработихме продукта „Plant Box- interior”, за да можем да сме в помощ с нашите знания и да достигнем до тези любители градинари на интериорни растения! Вярваме, че можете да се превърнете в експерт градинар с наша помощ, за да могат цветята ви да се развиват здрави и естетически да изглеждат отлично!

  Кутията включва всички 7 задължителни елемента: интериорно декоративно растение, ръчен инструмент, торове, препарати срещу вредители, таен продукт, както и предизвикателството „ направи си сам”, подарък + ръководството за любители цветари- Plant box-interior, което е пълно с много полезни съвети и факти!

  Следи актуалните теми всеки месец и грабни своята кутия, която ще ти помогне да станеш експерт в градинарството у дома или подари на любим човек оригинален подарък! Забавлявай се и разпускай с Plant box-interior!

  Бонус: Получаваш ваучер за отстъпка за нашата ОНЛАЙН ЕКСПЕРТНА ОЦЕНКА за вашите цветя.

  Какво представлява
  Plant Box - Екстериорна кутия


  Ако вие се нуждаете от зацветяване на балкона, за да си осигурите свежо наствоение през топлите месеци или имате цветя и билки, но ви трябва помощ за отглеждането им- изберете Plant box-exterior!

  Разработихме продукта „Plant box- exterior”, за да достигнем и да сме в помощ с нашите знания и продукти до всички любители цветари на балконските растения! Сигурни сме, че вашите растения ще цъфтят и изглеждат най-добре, когато станете експерт цветар с наша помощ!

  Кутията включва всички 7 задължителни елемента: балконско цвете, ръчен инструмент, торове, препарати срещу вредители, таен продукт, както и предизвикателството „ направи си сам”, подарък + ръководството за любители цветари- Plant box-exterior, което е пълно с много полезни съвети и факти!

  Следи актуалните теми всеки месец и грабни своята кутия, която ще ти помогне да станеш експерт в цветарството на балконските цветя или подари на любим човек оригинален подарък! Забавлявай се и разпускай с Plant box-exterior!
  Бонус: Получаваш ваучер за отстъпка за нашата ОНЛАЙН ЕКСПЕРТНА ОЦЕНКА за вашите цветя.

  Какво представляват
  Plant Box - Подаръчни кутии


  Чудиш се какъв оригинален и различен подарък да поднесеш този път?

  Разгледай нашите подаръчни издания и предизвикай любим човек да пробва нещо ново и нестандартно.

  Можеш да избереш един от двата варианта кутия, които предлагаме Plant Box- interior или Plant Box- exterior и да добавиш персонализирана картичка с твое послание.

  Кутията включва всички 7 задължителни елемента: декоративно растение, ръчен инструмент, торове, препарати срещу вредители, таен продукт, както и предизвикателството „ направи си сам”, подарък + ръководството за любители цветари- Plant box, което е пълно с много полезни съвети и факти!


  Бонус: Получаваш ваучер за отстъпка за нашата ОНЛАЙН ЕКСПЕРТНА ОЦЕНКА за вашите цветя.

  Ние ще се погрижим избраната от теб подаръчна кутия Plant Box да пристигне в най-кратък срок до получателя! Която и да избереш няма да сбъркаш! Заяви своята кутия сега!

  Подари си свежо настроение, зареди се с позитивна енергия и я споделяй щедро с хората около теб!

  За кого е подходяща нашата кутия?


  • За хора, които търсят разтоварващо и зареждащо занимание/хоби, което да е коренно различно от тяхната натоварената и изморителна работа;

  • За хора, които искат да са заобиколени от природа с градина,цветя и зеленита, но нямат възможност в момента;

  • За хора, които искат да живеят в по-здравословна и хармонична среда;

  • За любители цветари, които искат да научат принципите на цветарството и сами да се справят със своите цветя;

  • За родители, които искат да обучат децата си на любов към природата и почитане на естетиката;

  • За хората, които търсят перфектния подарък!

  Защо бихте избрали продукта - Plant Box?


  • 3 причини, поради които трябва да подкрепите нашият продукт: Динамичното положение днес, промени начина на живот на много хора! Това ни мотивира да създадем продукт, който да достигне до повече цветари и да допринесе за подържане на доброто настроение. Надяваме се с наша помощ да заложите на: близост с природата, образователно занимание, спокойствие, забавление и топли семейни мигове! Разкрасете домовете си с цветя и се забавлявайте!!!

  • 1) Здравословна среда за вас и за вашето семейство: отглеждането на домашна цветя гарантира добро здраве, включва и позитивното мислене на високи вибрации, повишава качеството на живот и щастието. Самото взаимодействие с живото растение и радостта от отглеждането оказват положително влияние върху здравето ви (облекчаване на стреса, релаксация и самочувствие). Plant Box е не само продукт, но и опит за личностно развитие!

  • 2) Сега всеки може да бъде цветар: Ние ви улесняваме - предоставяме всички необходими материали наведнъж + необходимата информация за грижата на растенията, само в една тематична месечна кутия. Нека поставим устойчиви основи в изграждането на положително въздействие не само върху живота на цветаря, но и върху околната среда с кутиите- Plant Box!

  • 3) Висококачествени растения и продукти с ясен произход и качество, за да имате най-щастливите цветя у дома! Подбрали сме разнообразни продукти, както широко познати и лесно откриваеми на пазара, така и насочваме вниманието Ви към продукти, които не са толкова популярни, но са доста ефикасни и достъпни. Доверете ни се и изпробвайте!


  PLANT-BOX-ICON

  Какво включва нашата
  ОНЛАЙН ИНДИВИДУАЛНА ЕКСПЕРТНА ОЦЕНКА НА ЦВЕТЯ?


  • В рамките на 3 дни плучаваш препоръки за отгеждане на твоите растения за няколко дейности:
   ◦ Препорачително място за отглеждане;
   ◦ Подходяща почва спрямо pH;
   ◦ Начин на поливане;
   ◦ Начин на торене;
   ◦ Начин за борба с вредители;

  • Отговаряне на 3-те индивидуални въпроса

  • Специален съвет, които ще ви е отполза да имате здрави и красиви растения!

  • Цена на ЕКСПЕРТНАТА ОЦЕНКА – 35,00 лв.

  Нашата доставка:  Доставката на месечното издание на Plant Box се извършва в края на всяка седмица от месеца в дните петък и събота по 2 начина, взависимост от местоположението ви:

  • 1-ви начин: Доставка с куриерски фирма Еконт (до офис или адрес) за всички поръчки извън град София;

  • 2-ри начин: Доставка от наш екип (до адрес на територията на град София).

  • Доставката на кутиите за подарък може да се различава от горепосочените варианти и да бъде поръчана с конкретна дата за доставка.


   Плащането на кутията + доставката се извършва по желан от вас начин:

  • с наложен платеж при получаване на пратката;

  • чрез банков превод;

  • чрез системата ePay.

  Цената на абонамент се заплаща при получаване на първата кутия. При всяка доставка през периода на абонамента клиентът заплаща такса за доставка при получаването и.


  Цената за доставка до офис на Еконт или на посочен адрес варира между 3.80лв и 6.50 лв.