КАПКОВО НАПОЯВАНЕ

ВОДАТА-най-важната и неизменна част за живи, здрави и красиви растения!

Капково напояване е метод, при който водата постепенно се подава в непосредствена близост до корените на растенията, което позволява пълен контрол върху количеството на вода за различните растителни видове.

Забравете за всекидневното поливане с маркуч и неговото сложно разпъване и намотаване! Забравете за тежките и неудобни лейки с вода, защото вече предлагаме капково напояване за вашите прекрасни растения! С нашата система за автоматизирано напояване, отглеждането на цветята на балкона и верандата става лесно и практично!

С нашата автоматизирана поливна система и регулирано поливане няма да имате вече грижи!


Основните предимства на капково напояване са:


  • На първо място икономия на вода и намалени енергийни разходи поради ниското работно налягане, при което работи тази поливна система;
  • Водата се подава само там, където е необходимо, а именно – в кореновата система на растенията, което ограничава развитието на плевелите;
  • Системата дава възможност да се даде на всяко растение точно дозирано количество вода;
  • Водата се просмуква в почвата преди да се е изпарила или изтекла встрани;
  • Намаляване на заболяванията свързани с наличието на влага по листната маса и плодовете при някои растения, например: зокуми, рози теменужки, бегонии, кратавички и др;
  • Системата е лесна за моделиране и монтаж, за да се осигури достъп на вода до всяко растение на всеки индивидуален проект за озеленяване;
  • Пълна автоматизация на поливния процес, за да не се притеснявате да планирате почивка или служебно пътуване извън дома и да оставите растенията без надзор.


Автоматизираната поливна система, която изграждаме на тераси и веранди е с изпитано качество! Системата включва програматор, тръби, клапани, филтри, фитинги, колена, дюзи за капково напояване (капкообразуватели) или капков маркуч.

Етапи на работа при изготвяне на проект за поливна система

  • Първият етап : Среща с клиента, оглед на пространството, замервания за поливната система и изготвяне на индивидуална безплатна оферта.
  • Втори етап: Изграждане на трасето на автоматизираната поливна система и настройка на програматора.
  • Трети етап: Поддръжка и профилактика на поливната системата.

Важни мероприятия през календарната година!

Предлагаме за вас безплатна оферта за изграждане на автоматизираната поливна система, както и инструкции за обслужването на изграденото капково напояване. Също така предлагаме поддръжка на системата, която включва:

- настройване и периодично регулиране на поливките спрямо промените в климатичните условия;

- зазимяване (източване на водата от системата) преди зимния сезон;

- както и пускане на водоподаването, което е придружено с профилактика на цялата поливна система в началото на всеки озеленителен сезон.

Обадете ни се още сега +359 895 119 645