Флорална декорация


Аранжировки за маса, украси и декорации за различни поводи

Аранжирането на цветя е изкуство, което допълва красотата на даден интериор и придава слънчево настроение и много свежест. Украсите с цветя могат да бъдат оригинални и вдъхновяващи, предназначени за различни места и поводи. Същевременно могат да бъдат ярък и закачлив акцент, разпръскват омайващ аромат и дават повод за усмивка.

Вдъхновете гостите си с уникална атмосфера и украса!

За тях ще се погрижим ние и нашите партньори от LUXURY EVENTS-отделът за аранжиране и декорация, с които ще превърнем Вашият празник в незабравимо събитие за което ще се говори дълго!


Ние претворяваме всяка ваша идея за декорация на следните места:


  • Украси с цветя по магазини, заведения, хотели, къщи и офиси.
  • Аранжиране на витрини и щандове.
  • Дркориране и украса за празници и събития.
  • Доставка на цветя и декоративна растителност.Потопете се в цветна хармония с нас . . .

Когато аранжираме цветя в красиви декорации, ценим естественият чар на всяко растение и подчертаваме красотата му в цялостната подредба

Флоралната декорация се състои от много елементи - линия, форма, цветове, количество, текстура и аромати, които трябва да бъдат хармонично свързани. Комбинациите ни с клони, дървесина, естествена рафия, мъх, декоративни камъчета и други природни материали, придават артистичност на уникалните творения.

Използваме въображението си и усета за хармония за получаване на много добри резултати, защото цветята са най-красивия естествен подарък.

Съчетахме екипите си с Luxury Event от млади и креативни специалисти, за да представим най-добрата услуга за Вас!

Флорална декорация

Може да разгледате още осъществени събития в нашата ГАЛЕРИЯ !

Обадете ни се още сега +359 895 119 645