Интериорно Озеленяване


Интериорно озеленяване - възможно ли е да подобри нашето здраве?

Животът на всеки човек в големите урбанизирани центрове протича предимно в затворени пространства, далеч от природата. Това може да доведе до нежелани странични ефекти- главоболие, гадене, зачервени очи... Тези симптоми са следствие на липсата на въздушен поток в помещенията, което от своя страна позволява бързото замърсяване на въздуха и причинява множество здравословни проблеми.


Как интериорното озеленяване подобрява здравето?


За щастие ние знаем отговора на този въпрос, а именно използването на стайни растения. Внасяйки зелени акценти и растения за вътрешно озеленяване, ние ще Ви осигурим високо качество на живот. Като лидери в интериорното озеленяване ние ще подобрим микроклимата в затворените помещения, ще повишим красотата и стойността на Вашият имот или работно място. Способността на всички стайни растения да абсорбират вредните химикали и да регулират влажността на въздуха е само една от причините да изграждаме интериорно озеленяване около ВасС една дума цветята са подходящи за всички затвотени пространства!

Изкуство е да се проучат и съобразят всички фактори на мястото за интериорно озеленяване, защото всяко помещение има своя неповторима среда. Често пъти в затворените пространства няма достатъчно светлина, на места е прекалено задушно, влажността във въздуха липсва или се получава вечно течение. Доверете се на нашите специалисти в областта на декоративните стайни растения. Оставете всичко в интериорното озеленяване в наши ръце.

Ценни качества на декоративните стайни растения, използвани от Интериор Плант Дизайн:

Декоративни стайни растения използваме, за да подобрят микросреда, която не може да бъде изградена с други средства;

Някой интериорни растения имат и бактерицидна функция - т.е. дезинфекцират въздуха от патогенните вируси;

Чрез фотосинтезата, всички стайни цветя насищат въздуха с кислород;

Влияят положително на човешкото здраве;

Интериорно Озеленяване
Интериорно Озеленяване

Цъфтящите стайни цветя имат голямо влияние върху емоците ни;

Растенията повишават, както продуктивността, така и концентрацията;

Доказано е, че интериорното озеленяване имат способността да редуцира стреса;

Прибавяме и факта, че декоративните стайни растения са един от най-достъпните начини да внесем цвят и индивидуалност около Вас.

Цветята усещат нашето лично отношение, положените грижи, нашата обич, уважение и възхищение и чрез своят символичен език и мълчаливо признание ни даряват с цветове, красота и аромати.

Къде можем да приложим нашите услуги за интериорно озеленяване?
 • частни домове, вили и хижи;
 • офиси, конферентни зали и простраства за отдих;
 • търговски центрове и магазини;
 • банки, обществени сгради и фоайета;
 • заведения за бързо хранене, кафенета и ресторанти;
 • хотели, рецепции и стаи за гости;
 • аранжиране на събития.
 • частни домове, вили и хижи;
 • Интериорно Озеленяване
  Интериорно Озеленяване
  Интериорно Озеленяване
  Интериорно Озеленяване
 • офиси, конферентни зали и простраства за отдих;
 • Интериорно Озеленяване
  Интериорно Озеленяване
  Интериорно Озеленяване
  Интериорно Озеленяване

  Как нашият екип професионалисти подбира вида на стайните растения

  Изборът на стайни растения не е лесен, когато се анализират всички фактори! Подбираме интериорните растенията така, че да се вписват безупречно в обемно-пространствената композиция. Важни фактори за подбора на зелените стайни растения се оказват и наличието на поддръжка, нейната интензивност, както и избора на саксия или кашпа. Може да се запознаете с различните ни абонаменти за поддръжка в сектор: „Поддръжка на декоративна растителност” и с широкото разнообразие на декоративни съдове с които работим в сектор: „Саксии и кашпи”

  Поради бързота навлизане на пазара, интериорното озеленяване ежедневно буди интерес в нас и стремеж за алтернативни методи на развитие. Вертикалното озеленяване е вече доста популярно, тенденциите насочват работата ни към разработване на все повече вертикални пана със скандинавски мъх и други природни материали. Подробна информация има в сектор: „Зелени стени от скандинавски мъх”

  Обадете ни се още сега +359 895 119 645