Съдове за озеленяване, саксии и кашпи


Саксии и кашпи - декоративни съдове

Стилът на интериора в помещенията в голяма степен определя дизайна на саксиите и нашата фирма не пренебрегва този факт. От първостепенно значение е изборът на подходящ съд за озеленяване, кашпите и саксиите трябва да са естествено допълнение към интериора и озеленяването в него. Те могат да бъдат акцент или просто елегантно да се сливат със средата, изборът е ваш. Ние ще се съобразим с вашите нужди и ще ви помогнем да изберете най-подходящата саксия.


Какви са подходящите саксии за лятна вила в средиземноморски стил, а за модерен градски офис включващ мебели с изчистена линия?


Нашият екип ви препоръчва - керамични саксии с различна големина и еднакви обеми за лятната вила, а дизайнерските съдове с геометрични форми могат да подчертаят характера на офиса във втория случай.За нуждите на озеленяването ние ще подберем най-подходящия съд, кашпа или саксия. Доверяваме се на качествени производители, които предлагат разнообразни и модерни съдове за озеленяване. Доверете се и вие на нашите партньори.

Как избираме подходящите за озеленяване саксии и кашпи?

При избор на саксии и кашпи искаме да носочим вниманието Ви към свойствата на материала, от който са направени те, за да се вземат адекватни мерки при отглеждането на декоративните растения в тях. Съдовете от дървен материал – бурета, сандъчета имат лоша топлопроводимост, и поради това корените не страдат от резките температурни колебания. Каменните съдове – корита, вази се влияят от температурата, като могат сравнително лесно да се нагряват и охлаждат. Керамичните съдове, когато са без лаково покритие пропускат въздуха до корените и улесняват дишането им. Пластмасовите саксии са удобни, леки, трайни и евтини. В тях почвеният субстрат изсъхва по-бавно, но и бързо се нагряват от слънцето.

Изберете своята саксия от нашите каталози в края на страницата!

Саксии и кашпи за озеленяване
Саксии и кашпи за озеленяване

За нашите клиенти винаги избираме висококачествени интериорни саксии, често с гаранция от 10 години, които да са съобразени с размера на декоративното растение, а цвета и материала да се вписват в обкръжаващата среда. Дали да използваме висок или нисък съд зависи от нашето стайно растение- дали расте на височина или има падащ/плачещ ефект. За интериорните саксии се доверяваме на няколко фабрики, които са доказани сред лидерите на световния пазар- Lechuza, HobbyFlower и др.

За удобство на нашите клиенти предлагаме саксии със самонапоителни системи- резервоари, които се пълнят с вода, за да може растението винаги да разполага с воден ресурс. Тези саксии са много са удобни за хора, които пътуват много, защото са сигурни, че растенията им са подсигурени за дълго време с вода и не се налага да ангажират някой друг да ги наглежда.

Екстериорните саксии трябва да са дълбоки, тежки и задължително да включват дебел дренажен слой. Работата със саксии за озеленяване на тераси и веранди показва, че досега не сме били подвеждани от качеството на следните фабрики-Euro3plast, NICOLI, erba и др.

За да имат завършен вид нашите кашпи, често декорираме съдовете с природни материали като: декоративни цветни камъни, дървесни кори- мулч или мъх. Тяхната функция е, както естетическа, така и служат за задържане на влагата в почвата или бавното изпаряване на водата.

Разгледайте различните онлайн каталози, за да изберете подходящите за Вас декоративни саксии!!!

Саксии и кашпи за озеленяване
Саксии и кашпи за озеленяване
Саксии и кашпи за озеленяване
Саксии и кашпи за озеленяване
Саксии и кашпи за озеленяване
Саксии и кашпи за озеленяване
Саксии и кашпи за озеленяване
Саксии и кашпи за озеленяване
изтеглен файл (1)
изтеглен файл
Обадете ни се още сега +359 895 119 645