Мини Градини


Мини градина за вашия дом, звучи ви невероятно?

Ние от Интериор Плант Дизайн ще внесем градината във вашия дом. Разгледайте нашите мини градини, които ще ви пренесат в един приказен свят където всичко е възможно. Прекрасни и уникални аранжировки пресъздаващи голямата градина. Защо и вие да не подарите на любимия човек мини градина?

Уникалните по рода си градини!

Мини градините създават миниатюрян свят, които е изграден от природни елементи. Цветята, които са нестандартно аранжирани могат да бъдат, както интериорни, така и екстериорни спрямо предназначеното място за отглеждане. Всички декоративни растения в една Мини градина са бавнорастящи видове и са подбрани по сходни изисквания. Малките градинки могат да бъдат тематични (билкови, водни и др.) или изработени по поръчка за оригинален подарък..


Елементи на Мини градините:


  • Глинени съдове;
  • Почвен субстрат;
  • Декоративна растителност (интериорна/екстериорна);
  • Инертни материали (пясък, камъчета и др.);
  • Декоратиени елементи за декорация- аксесоари.


Ехх, градини, градини- големи, красиви, свежи и цветни! За жалост недостъпни за мнозина.

Е какво сега да се откажем от мечтата за градина?

Мини Градини

Не, разбира се ! Не тъжете, защото насочихме вниманието си към хората,които живеят в забързаните градове, в многобройните квартали с китно подредени жилищни кооперации, с малки балкончета и тераси, които не могат да си позволят големи градини.

Ние от Интериор Плант Дизайн изработваме за Вас и вашите домове- специални Мини градини, които са предназначени за тераси, веранди, а защо не и като акцент в градината на село- „ градинка в градината”. Мини градините, които са вдъхновени от природата, преоткриват и преплитат в едно- стари български занаяти (като грънчаството) с модерено въображение за озеленяване на малки пространства.

Имаме амбицията да превърнем малките Ви лични пространства в оазис на спокойствие и креативност.

Как да отгледаме Мини градина?

Поставете своята мини градина на светло място;
Поливайте умерено в областа на растенията;
Оформяне на растененията при прекомерно увеличаване на обема.
Обгрижвайте ги с любов.
При следване на предоставените от нас инстукции за отглеждане на декоративната растителност, ви се гарантира дълготраен ефект!
Обадете ни се още сега +359 895 119 645