...

ланд. арх. Таня Петкова

ПО-ЗЕЛЕН СВЯТ ОТВЪТРЕ

Таня Петкова е млада ландшафтна архитектка, която от години целенасочено се развива в областта на озеленяването и тясно специализира интериорно озеленяване.  Родом от Силистра, Таня е вдъхновена от богатата история на родния си град и природните дадености в него. Тя смята, че успехът не е просто дарба, а комбинация от талант, усилия и постоянство. С този възглед и източник на мотивация, тя създаде фирма, която не просто озеленява интериори, а създава изживявания.

Мисията ни е да превърнем дома и офиса в оазиси на спокойствие и креативност.

Ние, от Интериор Плант Дизайн сме тясно специализирани в областа на съвременната ландшафтната архитектура – дизайн и изграждане на интериорно озеленяване, както и поддържане на декоративни стайни раститения.

Нека заедно да изградим една по-добра среда за обитаване, като внесем природата в затворените пространства!

0 +

Години опит

0 +

Засадени растения

0 +

Експерти в екипа

0 %

Доволни клиенти

Фирмата следва принципи, които я извеждат на челни позиции до утвърдилите се лидери на пазара.

Нашият екип e изграден от специалисти по ландшафтна архитектура, агрономство и градинарство. За нашите специалисти всеки проект е много различен и се отнасят към него с индивидуален подход и специално внимание. Благодарение на професионалния си опит насочваме клиента към възможно най-правилни и качествени продукти. Познаваме индивидуалните нужди на голям брой декоративни растения и анализираме прецизно възможностите на вътрешната среда.

Растения с доказан произход и качество

Ясният фокус дава възможност специалистите на фирмата да познават работата в детайли и всички заедно да поддържат високо качеството на предлаганите услуги и продукти. Ето за това използваме голямо разнообразие от декоративни растения, но само с доказан произход и качество, които отговарят на най-високите стандарти в страната, за да ги превърнем в естествена част от дома и офиса.

защо да изберете нас

С какво се различаваме

Отличаваме се от нашите конкуренти с използването на естествени торове, собствен почвен комплекс, изграден от няколко продукта и с внимателно подбрано pH, спрямо индивидуалните изисквания на цветята. Неизменна негова част е и нашият специален дренаж. Тези два елемента „ходят“ ръка за ръка, за да осигурят здрава и гъста коренова система. Наша запазена марка е да предлагаме добре отгледана едроразмерна растителност. Никога не правим компромис с основните компоненти, изграждащи цялостния ни продукт, с което се гордеем. Смело можем да заявим, че в София изградихме и поддържаме офиси с най-многобройна растителност, надхвърляща 1000бр. растения на обект. Имайки правилната формула за отглеждане на декоративна интериорна растителност, успешно развиваме здрави коренови системи и надземната част на растенията, която радва с богата листна маса и цветове.

Етапи на работа при изготвяне на проект за интериорно озеленяване

Първи етап

Среща с клиента, оглед на пространството за озеленяване и анализиране факторите на средата.

Втори етап

Изготвяне на идеен проект, който включва снимков материал на избраните стайни цветя, количествено-стойностна сметка, чертеж с разположението на елементите, визуализация и детайли на саксии и кашпи, както и други архитектурни елементи.

Трети етап

Реализиране на проекта за интериорно озеленяване. Работата протича максимално организирано, качествено и не на последно място поддрържаме чистота на работното място.

нашият екип

НАШИТЕ СПЕЦИАЛИСТИ В РАБОТНА СРЕДА

запитване

Свържете се с нас за повече информация.
Ще получите безплатна консултация за
озеленяването на вашето пространство.

Интериор Плант Дизайн е фирма тясно специализирана в областта на съвременната ландшафтната архитектура – дизайн и изграждане на интериорно озеленяване, както и поддръжка на декоративни стайни растения. 

Всички права запазени © Интериор Плант Дизайн

Seraphinite AcceleratorBannerText_Seraphinite Accelerator
Turns on site high speed to be attractive for people and search engines.