Озеленяване на тераси и балкони


Озеленяване на тераси, веранди и зимни градини

Терасите, верандите и покривното озеленяване, често спомагат за плавното преминаване от уютния интериор към обширния екстериор. Главна роля в озеленяването на тераси заемат сезонните цветя, които създават усещане за динамика и разнообразие с помощта на цветовете и текстурите си през различните сезони. Ако и вие се нуждаете от озеленяване на балкон или тераса, а защо не и веранда, Интериор Плант Дизайн ще измисли за вас модерен дизайн и ще се погрижи за изпълнението. Поддръжката е вече лесна работа! Виж повече при абонаментните ни програми в сектор: „Поддръжка на декоративна растителност”


Можете да разчитате на Интериор Плант Дизайн за:


  • Пролетно зацветяване - засаждаме пролетно цъфтящи едногодишни цветя, за да внесат уют във вашия дом
  • Лятно зацветяване - едногодишни или многогодишни, ние ще се погрижим вашите цветя да цъфтят цяло лято;
  • Есенно зацветяване - внесете малко цвят и в есенния сезон, засаждаме и луковички за пролетта
  • Зимно аранжиране - за да не са празни кашпите през зимата, може да изберете клони от иглолистни, шишарки и други декорации да разчупват дизайна на балкона.

Доверете се на професионална фирма за озеленяване, за да имате винаги завършен дизайн!

За по-мащабно озеленяване на тераси се използва комбинация между сезонна растителност и многогодишна декоративна растителност, които се съчетават изключително в красиви и етажирани композиции. Прекрасна динамика от цветове и текстури, форми и детайли.... и всичко това на вашият балкон! Интериор Плант Дизайн, работи за вашият комфорт и подхожда с професионализъм към всеки проект и клиент. Направете запитване сега!

NEW TREND - HERB GARDEN!!!

Новите тенденции са носочени към това, градските хора все по-често да се обръщат към селският поминък , а ние адмирираме това!!! Билковите градини на нашите прадеди, вече са част от много модерни домове в големите градове. Всеки знае, че при баба е най-вкусно! Това е така, защо се използват свежи продукти и подправки. Вече може да внесете свежест по всяко време на вашата храна, защото билковата градинка на балкона, ще е под ръка! С наша помощ ще може да отгледате: мащерка, босилек, мента, риган, розмарин, лавандула, ягоди, малини, чушки, чери домати и други любими продукти... Започнете сега!

Искате ли обилен цъфтеж на сезонната растителност?

Взаимодействие между екстериор и интериор

Външните фактори при екстериорното озеленяване са неконтролируеми, но могат да се вземат превантивни мерки за опазването на декоративната растителност. Разбира се трябва адекватна поддръжка и хубав инструментариум. Необходимо е отлично познаване на индивидуалната специфика, както на иглолистните, така и на широколистните растения. Растителната защита от вредители не бива да се пропуска в активния период. Така вашите декоративни растения на озеленените тераси и веранди ще бъдат здрави и с колоритен ефект през топлите месеци на годината.

Озеленяване на тераси и балкони

Поливната система е неизменна част от отглеждането на балконската декоративна растителност, за да се осигури равномерно подаване на вода и хранителни вещества и растенията да се развиват в пълната си красота. Предлагаме услуги в областта на автоматизираните поливни системи, имайки за цел да оправдаем високите очаквания на нашите клиенти! Осигуряваме пълна услуга от озеленяване с поливна система! За повече информация: „Капково напояване”.

При екстериорното озеленяване също са много важни саксиите за растителността, тъй като те трябва да са дълбоки, тежки и задължително да включват дебел дренажен слой. Работата със саксии показва, че досега не сме били подвеждани от качеството на следните фабрики-Euro3plast, NICOLI, erba и др. Приложили сме каталози в сектор: „Саксии и кашпи”.

Обадете ни се още сега +359 895 119 645