Озеленяване на тераси и балкони


Озеленяване на тераси, веранди и зимни градини

Терасите, верандите и покривното озеленяване, често спомагат за плавното преминаване от уютния интериор към обширния екстериор. Главна роля в озеленяването на тераси заемат сезонните цветя, които създават усещане за динамика и разнообразие с помощта на цветовете и текстурите си през различните сезони. Ако и вие се нуждаете от озеленяване на балкон или тераса, а защо не и веранда, Интериор Плант Дизайн ще измисли за вас модерен дизайн и ще се погрижи за изпълнението.


Можете да разчитате на Интериор Плант Дизайн за:


  • Пролетно зацветяване - засаждаме пролетно цъфтящи едногодишни цветя, за да внесат уют във вашия дом
  • Лятно зацветяване - едногодишни или многогодишни, ние ще се погрижим вашите цветя да цъфтят цяло лято;
  • Есенно зацветяване - внесете малко цвят и в есенния сезон, засаждаме и луковички за пролетта


Доверете се на професионална фирма за озеленяване, за да имате винаги завършен дизайн!

За по-мащабно озеленяване на тераси се използва комбинация между сезонна растителност и многогодишна декоративна растителност, които се съчетават изключително в красиви и етажирани композиции.

Искате ли обилен цъфтеж на сезонната растителност?

Взаимодействие между екстериор и интериор

Външните фактори при екстериорното озеленяване са неконтролируеми, но могат да се вземат превантивни мерки за опазването на декоративната растителност. Разбира се трябва адекватна поддръжка и хубав инструментариум. Необходимо е отлично познаване на индивидуалната специфика, както на иглолистните, така и на широколистните растения. Така вашите декоративни растения на озеленените тераси и веранди ще добият колоритния ефект, който търсите през топлите месеци на годината.

Поливната система е неизменна част от отглеждането на балконската декоративна растителност, за да се осигури равномерно подаване на вода и хранителни вещества и растенията да се развиват в пълната си красота. Предлагаме услуги в областта на автоматизираните поливни системи, имайки за цел да оправдаем високите очаквания на нашите клиенти! Осигуряваме пълна услуга от озеленяване с поливна система! За повече информация: „Капково напояване”.

При екстериорното озеленяване също са много важни саксиите за растителността, тъй като те трябва да са дълбоки, тежки и задължително да включват дебел дренажен слой. Работата със саксии показва, че досега не сме били подвеждани от качеството на следните фабрики-Euro3plast, NICOLI, erba и др. Приложили сме каталози в сектор: „Саксии и кашпи”.

Обадете ни се още сега +359 895 119 645