...

 екстериор

Озеленяване на тераси, веранди и зимни градини

Терасите, верандите и покривното озеленяване, често спомагат за плавното преминаване от уютния интериор към обширния екстериор. Главна роля в озеленяването на тераси заемат сезонните цветя, които създават усещане за динамика и разнообразие с помощта на цветовете и текстурите си през различните сезони. Ако и вие се нуждаете от озеленяване на балкон или тераса, а защо не и веранда, Интериор Плант Дизайн ще измисли за вас модерен дизайн и ще се погрижи за изпълнението. Поддръжката е вече лесна работа! Виж повече при абонаментните ни програми в сектор: „Поддръжка на декоративна растителност”

Доверете се на професионална фирма за озеленяване, за да имате винаги завършен дизайн!

За по-мащабно озеленяване на тераси се използва комбинация между сезонна растителност и многогодишна декоративна растителност, които се съчетават изключително в красиви и етажирани композиции. Прекрасна динамика от цветове и текстури, форми и детайли…. и всичко това на вашият балкон! Интериор Плант Дизайн, работи за вашия комфорт и подхожда с професионализъм към всеки проект и клиент. 

Извършваме прицизен подбор на младите растения

Знаем подходящите периоди на засаждане

Изготвяме режим на торене с правилните хранителни вещества

билкова градина

NEW TREND - HERB GARDEN

Новите тенденции са носочени към това, градските хора все по-често да се обръщат към селският поминък , а ние адмирираме това! Билковите градини на нашите прадеди, вече са част от много модерни домове в големите градове. Всеки знае, че при баба е най-вкусно! Това е така, защо се използват свежи продукти и подправки. Вече може да внесете свежест по всяко време на вашата храна, защото билковата градинка на балкона, ще е под ръка! С наша помощ ще може да отгледате: мащерка, босилек, мента, риган, розмарин, лавандула, ягоди, малини, чушки, чери домати и други любими продукти… Започнете сега!

Екстериорно Озеленяване с Интериор Плант Дизайн

Можете да разчитате на Интериор Плант Дизайн за:

Пролетно зацветяване

Засаждаме пролетно цъфтящи едногодишни цветя, за да внесат уют във вашия дом.

Лятно зацветяване

Едногодишни или многогодишни, ние ще се погрижим вашите цветя да цъфтят цяло лято.

Есенно зацветяване

Внесете малко цвят и в есенния сезон, засаждаме и луковички за пролетта.

Зимно аранжиране

За да не са празни кашпите през зимата, може да изберете клони от иглолистни, шишарки и други декорации да разчупват дизайна на балкона.

озеленяване на тераси и балкони

Взаимодействие между екстериор и интериор

Поддръжка на интериорни растения

Външните фактори при екстериорното озеленяване са неконтролируеми, но могат да се вземат превантивни мерки за опазването на декоративната растителност. Разбира се трябва адекватна поддръжка и хубав инструментариум. Необходимо е отлично познаване на индивидуалната специфика, както на иглолистните, така и на широколистните растения. Растителната защита от вредители не бива да се пропуска в активния период. Така вашите декоративни растения на озеленените тераси и веранди ще бъдат здрави и с колоритен ефект през топлите месеци на годината.

Капково напояване

Поливната система е неизменна част от отглеждането на балконската декоративна растителност, за да се осигури равномерно подаване на вода и хранителни вещества и растенията да се развиват в пълната си красота. Предлагаме услуги в областта на автоматизираните поливни системи, имайки за цел да оправдаем високите очаквания на нашите клиенти! Осигуряваме пълна услуга от озеленяване с поливна система!

Саксии и кашпи

При екстериорното озеленяване също са много важни саксиите за растителността, тъй като те трябва да са дълбоки, тежки и задължително да включват дебел дренажен слой. Работата със саксии показва, че досега не сме били подвеждани от качеството на следните фабрики-Euro3plast, NICOLI, erba и др. Приложили сме каталози в сектор: „Саксии и кашпи”.

услуги

Какво още можем да ви предложим

Интериорно озеленяване

Поддръжка на озеленяване

Изграждане на капково напояване

запитване

Свържете се с нас за повече информация.
Ще получите безплатна консултация за
озеленяването на вашето пространство.

Интериор Плант Дизайн е фирма тясно специализирана в областта на съвременната ландшафтната архитектура – дизайн и изграждане на интериорно озеленяване, както и поддръжка на декоративни стайни растения. 

Всички права запазени © Интериор Плант Дизайн

Seraphinite AcceleratorBannerText_Seraphinite Accelerator
Turns on site high speed to be attractive for people and search engines.